Кърджалийски детски футболен отбор ще се състезава в международен турнир

Представителен кърджалийски отбор по футбол за деца, родени 2007г.- 2008г. замина тази сутрин за участие в престижния международен детско – юношески турнир в Сандански „Сандански къп 2018“.  Това е втората изява на футболистите от ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ с треньор Иван Тончев за тази зима. През декември 2017 г. момчетата се представиха подобаващо в турнира за купата на Болярчетата във Велико Търново.

ФК „София спорт“организира за пети път международен детско-юношески турнир в Сандански от 20 до 25 февруари 2018 г. Със съдействието на ОФК „Вихрен“, община Сандански и БФС стотици деца ще имат отново възможността да мерят сили с отбори от България, Румъния, Гърция, Македония, Кипър, Сърбия, Босна и Херцеговина и Хърватия.
Турнира е за деца от 2009/2010 година до юноши старша възраст 1999/2000 г. До момента шампионите на България, Сърбия и Македония в някои възрасти са потвърдили участие.

Футболният отбор „Арда 999“ ще участва за първи път в престижния турнир в категорията „Футбол 7“ с деца от III-IV клас. Участието на отбора е с финансовата подкрепа на кърджалийска банка и двама бизнесмени от града, както и с активното съдействие на директора на ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ Лиляна Тодорова-Янкова, сподели активният треньор Иван Тончев.

Организаторите са обещали награден фонд за всички призови места в отделните възрасти от  брандовете JAKO И SPORTIKA. Най-добре представилите се в турнира ще получат топки и различни тренировъчни пособия.

Пожелаваме успех на нашите футболисти и техния треньор!