Кирилометодиевци отново шампиони в спортно туристическите дисциплини

От 15.04 до 17.04.2022г. в гр. Тетевен се проведе Седмия национален спортно туристически събор от календара Българската Федерация по туризъм. Отбора от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” гр. Кърджали с ръководител Маргарита Русева, единствен представител на цяла Южна България, зае призовите места. И след няколко години на пандемия и онлайн обучение отбора от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий” гр. Кърджали доказа, че са непобедими в спортно-туристическите дисциплини. В рамките на три дни ученици от 5 клас и 6 клас, се пребориха с 15 отбора от различни, клубове и туристически дружества от страната. Те заеха челните първи места. Дисциплините, в които се състезаваха участниците бяха: спортно-туристическо ориентиране, спортно-туристическа щафета, построяване на палатка за време, дартс, теглене на въже.
Деца станаха безспорен победител във всички дисциплини. Това е най-голямото признание за техният ръководител Маргарита Русева .
 Слънчево настроение, незабравими емоции и много щастие са част от емоциите, които ще останат в сърцата на малките туристи.
Ръководството на ОУ ”Св. Св. Кирил и Методий” гр. Кърджали, ръководителя на туристическия отбор, родителите и малките туристи изказват искрените си благодарности към Община Кърджали, както и на фирма „Олмена ООД” гр. Кърджали, които осигуриха транспорта на отбора.