Медали за финалистите от СБНУ

Сега, когато краят на учебната година е пред нас, можем да се похвалим с труда и успехите на учениците от начален етап в състезанията на Съюза на българските начални учители. За поредна година учениците от І – ІV клас  при  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали мериха сили и знания със своите връстници от цяла България, като се представиха достойно.
И  тази година учениците  взеха участие в различните категории– „Аз и знанието“ , „Аз рисувам“ , „Аз, природата и светът” , „Аз и числата” и „Аз общувам с Европа”.
Резултатите от финалното състезание, до което по регламент стигат участници, спечелили поне на две състезания по различни учебни предмети максимален брой точки, са повод за поредната ни гордост.
На официална церемония директорът на училището г- жа М. Пеева, връчи 36 златни и 6 сребърни медала и грамоти  на финалистите от поредицата състезания на СБНУ.  Тя поздрави всички учители от начален етап за постигнатия успех на техните ученици и за всеотдайните им грижи.
„Вие сте гордост за своето училище, вие сте достойни кирилометодиевци!
Гордеем се с вас и ви пожелаваме нови и нови успехи! Бъдете винаги успешни ученици и хора!“, с тези думи отправени от директора завърши церемонията по награждаването.