Четвъртокласниците получиха удостоверение за завършен начален етап на основно образование

Днес четвъртокласниците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ получиха удостоверение за завършен начален етап на образование.
Те бяха връчени от директора на учебното заведение Марияна Пеева.
Тържествената церемония за връчване на удостоверенията в училището протече под ръководството на техните учители Н. Делчева, М. Рушанова, П. Митрева, Н. Гинева и В. Бошева. Учениците от трите паралелки носеха академични шапки, които символизираха тяхното завършване.
Родители, близки, учители и много гости споделиха празника на 4 „а”, 4 б’’ и 4 „в“ клас. Много усмивки и настроение имаше сред децата, които с много стихове, песни и танци вдигнаха „градуса” на настроението сред присъстващите.
След безупречното представяне на малките танцьори директора на училището М. Пеева и класните ръководители, видимо развълнувани, отправиха своите пожелания за бъдещето към учениците.
Пожелаха на учениците да се представят все така добре и старателно и в оставащите години от обучението, пожелаха им весело лято и още по- големи успехи в пети клас. Те казаха, че вярват в таланта и добротата на всеки един и от все сърце желаят един ден да сбъднат всички свои мечти!

Четвъртокласниците благодариха на всички учители, които им преподаваха през всичките тези четири години за тяхното разбиране и обич към тях.
Обещаха да продължат и в пети клас да дават най-доброто от себе си, да превръщат трудностите в предизвикателства и да бъдат гордост за своите родители и учители.