Награди и дипломи от Олимпиада Кингс

Награди и дипломи от Международната дистанционна ученическа Олимпиада Кингс през есенния сезон на учебната 2023/24 г.
Учениците от I а и VI клас на ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали масово участваха във финалния кръг на международната олимпиадата Кингс през учебната 2023/2024г. в категорията „Активен клас“. Участниците получиха дипломи първа, втора и трета степен по български език и литература, математика, човекът и обществото, човекът и природата -1 клас и английски език-VI клас.

Български език и литература: Човекът и обществото:
1.Дея Янева 1.Дея Янева
2. Стефан Дановски 2.Ванеса Кънева
3. Берфин Хюсеин 3.Берфин Хюсеин

Математика: Човекът и природата
1. Туана Бехчед 1.Берфин Хюсеин
2. Берфин Хюсеин 2.Дея Янева
3. Дея Янева 3. Ердем Юсеин
Индивидуално участие и отлични резултати в олимпиадата по български език и литература, математика, английски език и човекът и природата постигнаха Людмила Боянова от VIб и Озан Садулов от VIа клас. Те бяха наградени с диплом първа степен и предметни награди. Всички участници в олимпиадата получиха дипломи и химикалки с логото на олимпиадата.
Грамоти за значителни успехи в организирането на олимпиадата и подобряването на учебния процес получиха г-жа Невенка Гинева /класен ръководител на Iа клас/ и г-жа Шенай Али /учител по английски език на VI клас/.
Честито но победителите! Гордеем се с вашите постижения! Продължавайте да се изкачвате все по-нагоре по стълбата на знанието!