Награди и дипломи от Олимпиада Кингс

Учениците от IIа, VIa и VII б клас на ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали активно  участваха във финалния кръг на международната олимпиадата Кингс през учебната 2023/2024г. в категорията „Активен клас“. Участниците получиха дипломи първа, втора и трета степен по български език и литература и математика – II клас. Дипломи първа, втора и трета степен по български език и литература, математика, човекът и природата, логика, информатика и английски език, получиха учениците от VI и VII клас.
Български език и литература:
1.Симай Мехмед – IIа
2.Ахмед Хайрула – IIа
3.Дея Янева- IIа
Математика:
1.Ванеса Кънева- IIа
2.Симай Мехмед- IIа
3.Баръш Бекир- IIа
Индивидуално участие и отлични резултати в олимпиадата по български език и литература, математика, човекът и природата, логика, информатика и английски език  постигна Людмила Боянова от VIIб клас. Тя получи диплом първа степен по български език и литература, по математика, по човекът и природата и по английски език. По логика и информатика е с диплом втора степен. С диплом втора степен по английски език са: Емир Рашид, Еджрин Шабан, Никола Йорданов, Дилек Салиф, Айсу Ахмед, Селин Мехмед – VIa; Денис Гъдов – VIб; Назмие Рамадан – VIIб клас. С диплом трета степен по английски език е Джансу Ибрям – VIIб.
Всички участници в олимпиадата получиха дипломи и химикалки с логото на олимпиадата.
Грамоти за значителни успехи в организирането на олимпиадата и подобряването на учебния процес получиха г-жа Невенка Гинева, класен ръководител на IIа клас и г-жа Шенай Али, учител по английски език в прогимназиален етап.
Честито на победителите! Гордеем се с вашите постижения! Продължавайте да се изкачвате все по-нагоре по стълбата на знанието!