Учениците от VII „а“ клас казаха „Благодаря“

Учениците от VII „а“ клас на Випуск 2021/2022 г. с класен ръководител Венера Сарлова създадоха кът от зелена флора в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, по случай завършването на един цял етап от Образованието си. Децата заедно с техните родители с тази си дейност изказват своята искрена благодарност и признателност към своите учители, преподаватели през годините и ръководството на училището.
Още с първите си стъпки, с които децата прекрачиха прага на училището им показахте света на знанията. Успяхте да направите от всяко индивидуално дете – един сплотен клас. Със своя професионализъм, креативност и всеотдайност сътворихте вълшебства, заедно с децата. Възпитахте у тях чувство и усет за красота и естетика. Научихте ги на Любов, която беше и ще остане взаимна.
Благодарим Ви за търпението и вниманието към нас – родителите.
Благодарим за вдъхновението и създадените „крила“ на нашите деца, за да могат уверено да продължат напред.
Със твоя пристан тъжно се разделям.
Най-хубавите си години ти дарих.
Последен звън. Кому е тая смелост,
щом в очите парят неизплакани сълзи?
На прага ти сега безмълвно търся,
училище, най-хубавите си мечти.
Пораснах тук, а трябва да си тръгвам.
На мястото ми друг ще се вреди.
Раздялата боли и пълнят се очите.
По пътя си поемам със изправена глава.
Порасна малкото момиче със мечтите
което тук се учеше и тук съзря.
С помощта на Вас – учителите, ние учениците от 7а клас сме готови да посрещнем утрешните предизвикателства! С гордост продължаваме напред, притежавайки получените от Вас знания! Нека наученото тук бъде пътеводна светлина за правилната ни пътека!
        Благодарим Ви, скъпи учители!