Четвъртокласниците получиха своите удостоверения

Днес 18 юни  52-ма четвъртокласници от  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Кърджали получиха своите удостоверения за завършен начален етап на образование.
Освен удостоверение за завършен начален етап на образование, отличниците  получиха и грамоти за отличен успех. Те бяха връчени от директора на учебното заведение госпожа Марияна Пеева.
Родители, близки, учители и много гости споделиха празника на IV „а”, ,,б’’ и „в’’ клас с техните учители Тинка Хорсикян, Елина Карамфилова, Румяна Профирова, Радостина Кирчева и Гюлфер Кадир.
Много усмивки и настроение имаше сред децата, които с много стихове, песни и танци вдигнаха „градуса” на настроението сред присъстващите.
След безупречното представяне на малките танцьори директора на училището и класните ръководители, видимо развълнувани, отправиха своите пожелания за бъдещето към учениците.
Пожелаха на учениците да се представят все така добре и старателно и в оставащите години от обучението, пожелаха им весело лято и още по- големи успехи в пети клас, казаха, че вярват в таланта и добротата на всеки един и от все сърце желаят един ден да сбъднат всички своите мечти!
Четвъртокласниците благодариха на всички учители, които им преподаваха през всичките тези четири години за тяхното разбиране и обич към тях.
Обещаха да продължат и в пети клас да дават най-доброто от себе си, да превръщат трудностите в предизвикателства и да бъдат гордост за своите родители и учители.