Откриване на учебната 2024/2025 година

Уважаеми родители и приятели на нашето училище! Скъпи ученици!
Няма по-ценно и любимо усещане за нас – учителите – от усмихнатите лица на нашите възпитаници, веселите им гласове и светлината в техните очи! В празничния Първи ден на новата учебна година, когато училището ни събира отново, осъзнаваме колко много са ни липсвали те. Дълбоко убедени сме, че това чувство е взаимно. Защото дълбокият смисъл на учебния процес е да споделяме социалния и човешкия си опит с децата, да ги изграждаме като личности – сплотени от общи мечти, амбиции, приятелства.
Очертава се нова година на нови предизвикателства, за които сме мобилизирали своите умения, усилия, желание и труд, за да превърнем нашето училище в модернизирано, комфортно и уютно място с иновативни и творчески възможности за учене и възпитание. С удоволствие и гордост ще посрещнем нашите ученици в новата сграда на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали.
С вълнение и трепет Ви очакваме на 16 септември (понеделник) от 9.00ч. да споделим заедно емоцията на празничното откриване на учебната 2024/2025 година! Нека заедно да поощрим първите стъпки по учебната стълбица на най-малките и най-развълнувани ученици от първи клас!
На прага на новата учебна година нека си пожелаем да бъдем здрави, отговорни към себе си, към съучениците си, колегите си и семействата си. Да имаме сили, кураж и оптимизъм и да превърнем всяка трудност в нова оригинална възможност за учене.
Здраве, успех и вдъхновение през новата учебна година!
На добър час!  
Класни ръководители:
I „а“ клас – Тинка Хорсикян
I „б“ клас – Румяна Профирова
I „в“ клас – Росена Чилингирова
II „а“ клас – Невенка Гинева
II „б“ клас – Айше Гъдова
II „в“ клас – Назмие Кьорова
III „а“ клас – Миглена Рушанова
III „б“ клас – Павлина Митрева
III „в“ клас – Валерия Бошева
IV „а“ клас – Красимира Райковска
IV „б“ клас – Айше Себахтин
IV „в“ клас – Галина Петрова-Добрева
V „а“ клас – Златка Вълкова
V „б“ клас – Асен Дибеков
V „в“ клас – Веска Митева
VI „а“ клас – Маргарита Русева
VI „б“ клас – Маргарита Йорданова
VI „в“ клас – Анелия Петкова
VII „а“ клас – Венера Сарлова
VII „б“ клас – Шенай Али
VII „б“ клас – Любомир Драгнев